Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her çağ en nitelikli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle senelerdir çalışan firmamız çaba kesmeden yaptığı medarımaişetlere devam etmektedir.

Çelik konstrüksiyon nesil ölçün kaplamaların huzurı düzen pencere cephe, hileüminyum cephe şümul, ahşap kaplama kabil cephe kaplamalarının tümnın uygulanmasına imkan esenlamaktadır.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası travmada çatı esena sola uçuk esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik evler hem fiyatlarının tatminkâr olması hem bile depreme karşı elan dayanıklı özellikleri sayesinde tercih sebebi oluyor. Aile ve Içtimai Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla lazım şartları alınlayanlara aynı zamanda da 200 bin TL tutarında prefabrik sülale desteği verilmektedir. Evet prefabrik konut fiyatları ne derece, kaç TL? Metrekaresine göre fiyatlar...

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma imkân katkısızlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına şayeste bina üretilebilmektedir. Strüktürların kurulacağı yerin diyar özellikleri dikkate alınarak üretim gestaltlmaktadır.

Prefabrik sülale satın düzenırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. üste mantolama emeklemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Amade tasarımlarımız bulunmakla birlikte alıcı isteğine nazaran dizayn dokumalmakta yahut bizim tasarımlarımzda istenilen değişiklikler yapabiliyoruz.

Yalnızca birlik katlı betonarme binaların üzerine dokumalabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve müstevi bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini önlayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle özen edilmelidir.

Prefabrik nesil modellerimiz haddizatında mimarlarımız ve mühendislerimiz aracılığıyla bir ailenin en çok ihtiyacı olan sülale niyetını meydana getirmeye müteveccih tasarlanmaktadır.

Anahtar doğrulama prefabrik konut fiyatları 2021 yılında modeline göre değaksiyonmekteydi. Fakat anahtar doğrulama prefabrik aile fiyatları 2022 senesinde sadece modeline için bileğil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değiş tokuş göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde yoksuz veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi paha teklifini de etkileyecektir.. 

Prefabrik ocak kurulumu ciğerin esas haklmasına ihtiyaç duyulmadan özel sözınlıkta dayanak betonu ehliyetli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik aile firmamız profesyonel ekibince kurulum prefabrik ev fiyatları mimarilmaktadır.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik lüp yeryüzü betonundan kurulum sonrası şap ve fayans icraatına varana denli her tatbikat üretici şirket aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page